Samlinger 2022 – Årshjul 2023 legges ut okt. 22.


For alle samlingene gjelder:
Overnatting, mat og drikke er inkludert i prisen.

 • 17.-19. juni: Fottur i fjellet. Vang / Jotunheimen. Fine toppturer ved inngangen til sommeren. For alle. Min. 4 / Maks. 14 deltakere. Basispris: 1900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 1.-4. juli: Sommersamling Store Austanbotntind. Middels-krevende. Fjellturer. Dersom vær og føre tillater det er målet Store
  Austanbotntinden en av dagene. Min. 4 / Maks. 6 deltakere. Basispris: 2900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 8.-10. juli: Sommersamling. Flotte fjellturer i Valdres og Jotunheimen. For alle. Min. 4 / Maks. 12 deltakere. Basispris: 1900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 29.juli-1. august.: Sommersamling Uranostinden. Middels-krevende. Fjellturer. Dersom vær og føre tillater det er målet Uranostinden en av dagene. Min. 4 / Maks. 6 deltakere. Basispris: 2900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 12.-14. august: Sommersamling m. Falketind. En dag med nydelig fjelltur i fantastiske Vang og om været er noenlunde på vår side, en da mot spektakulære Falketind via Morka-Koldedalen. Krevende tur med innslag av bre. For alle. Min. 4 / Maks. 8 deltakere. Basispris: 2000 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

  19.-21. august: Fjellsportsamling Falketind. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂


 • 9.-11. september: Toppturer i høstfjellet. Hjelledalstinden, Eggen (2045)/Bukkehåmåren/Skutshorn/Høstfarger i Utladalen er noen av turmålene. Vi legger opp turene litt etter været. Men uansett får vi fine turer i hyggelig lag, med masse frisk luft og forhåpentligvis nye gode minner.
  For alle. Min. 4 / Maks. 12 deltakere. Basispris: 2100 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 28.-30. oktober: Lange fjellturer i høstfjellet. For deg som liker litt lengre turer. Mulige turmål er 2000m-topper ved Valdresflya, tinder ved Tyin, lange fjellturer rundt Suletinden, Ranastongi etc.
  Lange turer avsluttes med god mat, dusj og ev. badstu.
  Inkluderer overnatting, fellesturer og fullpensjon.
  Middels-krevende. Min. 2 / Maks. 8 deltakere. Basispris: 2500 pr. pers. 1-2 ledige plasser.

 • 9.-11. desember: Peakbook julebord. Opp til fjells til det fine desemberlyset og snøen og kanskje de første skiturene? For alle. Min. 4 / Maks 12 deltakere. Basispris: 1900 pr. pers. FULLTEGNET

 • 16.-18. desember: Randone og skiturer på den første førjulssnøen. Opplev de første skiturene, kanskje i magisk desemberlys. Finnes det bra snø, finner vi den.
  snøen og kanskje de første skiturene? For alle. Min. 2 / Maks 6 deltakere. Basispris: 2300 pr. pers. (2500 i enkeltrom) med fullpensjon, to overnattinger og skiturer.  Ledige plasser
 

Booking og spørsmål:

Påmelding kan gjøres ved å sende epost til glittertind@glittertindforlag.no eller SMS til 47907848.


Stedet:

Sentralt i Vang, den fineste delen av Valdres, ikke så langt fra vannskillet. Sistnevnte gjør at man mange ganger kan velge å dra på tur til sola, siden gråvær i vest ofte gir finvær i øst og omvendt. I tillegg til fantastiske turmuligheter i storslåtte fjellandskap i nærområdet, er det korte dagsturavstander til Øst-Jotunheimen, Sør-Jotunheimen, Vest-Jotunheimen og deler av indre Sogn.

Basen er moderne storhytte bygget i 2022.

1-2

 

Priser:

Basispris er oppgitt i forbindelse med hvert arrangement. Dette inkluderer opphold og all mat og drikke (eks. alkoholholdige drikker). Det blir også tilrettelagt for fellestur hver dag, og i noen grad også andre aktiviteter.

Rabatter

Ta med en eller flere venner. Tar du med en person som ikke tidligere har vært med oss på samling, får du 15% “ververabatt” pr. ny deltaker.

Dersom du har vært med på minst 3 Peakbook minisamlinger tidligere, får du 35% rabatt på følgende vilkår: Dette gjelder kun treffene som har 12 eller flere som maksantall, og det er kun 6 rabatterte plasser tilgjengelig på hver samling. Rabatten gjelder kun på basisprisen og ikke eventuelle tilvalg.

Tillegg

#Ekstradager

I forbindelse med de fleste samlingene vil det være mulig å legge på et døgn ekstra i for- eller -etterkant eller begge deler. Pris: 700 pr. ekstra døgn. Det kan være muligheter for tilrettelagt fellestur på eventuelle ekstradager, men i utgangspunktet må man være forberedt på å gå tur på egenhånd eller med andre deltakere på eventuelle ekstradager.

#Sengetøy m.m.

I utgangspunktet er sengene uoppredd med dyne og pute, og man tar med eget sengetøy. Dersom man ønsker det kan vi tilby oppredd seng, håndkle- / badekåpepakke og en liten velkomstgave. Prisen for dette er 400 kr.

#Enerom

Enerom kan enkelte ganger være mulig å få mot et tillegg. Ta i så fall kontakt.

Generelle vilkår

Samlingene er i utgangspunktet sosiale fjelltreff hvor deltakerne står fritt til å gå de turene de ønsker. Arrangør stiller lokaler, organisere det praktiske og ordner innkjøp av mat og oppsett av meny. I tillegg legger arrangør opp til en fellestur pr. dag. Men deltakerne kan velge å bruke dagene på annet vis om de foretrekker det.
 
Det er ingen form for fjellføring eller guiding inkludert. På tur fungerer gruppene som en privat turgjeng, men i praksis hjelper og støtter man hverandre slik at alle får en så god turopplevelse som mulig. Rent formelt er deltakerne ansvarlig for seg selv, og det forutsettes at deltakerne har tilstrekkelige evner og fysikk til å gjennomføre turene på en trygg måte, og å kjenne sine begrensninger.
Unntak er turene til Uranostind / Austabottind. Der gjelder andre og egne vilkår.
 
Betaling: Basisprisen forfaller 1 mnd. før arrangementene, eller ved påmelding dersom påmelding skjer senere enn dette. Basisprisen refunderes i sin helhet dersom vi må avlyse arrangementet. For øvrig refunderes ikke med mindre noen andre trer inn og overtar plassen. Eventuelle tilvalg (ekstradager osv.) betales ved ankomst.

Påmelding / mer informasjon

Send epost til glittertind@glittertindforlag.no for påmelding eller mer informasjon. Påmelding kan også gjøres på SMS til 47907848.

Velkommen til supetrivelige, sosiale fjellsamlinger i fantastisk vakre Vang og Jotunheimen.