Samlinger desember 2023-juni 2024.


For alle samlingene gjelder:
Fellesturer, overnatting, mat og drikke er inkludert i prisen.


 • 12.-14. juli. #2408 – Falketindsamling (middels til krevende). Fullegnet – setter opp venteliste
  Tursamling med fellestur til Falketind via Pionérruta, om vær og føre tillater det. Dette er en klassisk og vakker fjelltur som kombinerer bretur, klyveklatring og storslått estetikk. I forhold til alt turen har å by på, er den forholdsvis snill med tanke på høydeforskjell og turlengde. Man trenger mao. ikke å være i superform for å komme opp på denne tinden. I tillegg til hovedturen, legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for Falketind.

  Dette er en middels til krevende fjelltur som går i bratt og til dels luftig terreng, men selve klatringen må betegnes som enkel under gode forhold. Bli med på en uforglemmelig fjellhelg i Jotunheimen.

  Pris 3.100 kr. Prisen inkluderer fellesturer, to overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Dette er en noe krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform. Påkrevet utstyr er stegjern, isøks, sele og hjelm. Dette kan leies/lånes om man ikke har selv.
  Minimum 2. Maksimum 8 deltakere.


 • 16.-18. juli. #2409 – Uranostinden med DNT Hadeland (Middels til krevende). Ledige plasser 🙂
  Flott 2-dagers samling med bretur til Uranostinden og flott tur i Vangsfjella den andre dagen. Pris kr. 2.700. Spesialpris for DNT-medlemmer.
  Min 6. Maks. 12 deltakere.

 • 19.-21. juli. #2410 – Uranostindtraversen (krevende) Fulltegnet 🙁
  Denne samlingen er dessverre fulltegnet med venteliste

 • 26.-28. juli. #2411 – Sagitraversen (svært krevende) Fulletgnet. Setter opp venteliste.
  Tursamling med guidet tur over Sagitraversen som hovedmål. Sagitraversen er en lite kjent alpin rygg med luftig / utsatt klyveklatring grad 2-3. Ryggen er svært eksponert og luftig og tar oss til 3 2000m topper. I tillegg legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding. Litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for selve traversen.

  Pris 4.950 kr. Prisen inkluderer fellesturer, to overnattinger i enkeltrom på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Dette er en svært krevende tur som forutsetter at man er i god form og fjellvant. Påkrevet utstyr er sele, hjelm, taubrems og klemknuteslynge. Dette kan leies/lånes om man ikke har selv. Ønsker du å ha med deg noen som ikke deltar på selve turen over Sagitraversen, er det mulig til en pris av 1.250 kr.

  Minimum 2. Maksimum 5 deltakere.

  Vær og føre er umulig å spå, og hvis det er uforsvarlig å gjennomføre hovedturen, tilbyr vi alternativ tur etter forholdene. I motsetning til vanlig booking hos guidefirmaer, får du på vårt opplegg hele tre mulige dager for å gjennomføre turen: Fredag 26. med litt sen start, lørdag 27. (foretrukket dag) eller søndag 28. med svært tidlig start. Dette øker statistisk sjansene betraktelig for å kunne gjennomføre.


 • 28. juli.-1. august.#2412 – 2000m-uke (krevende) Få ledige plasser
  Hvor mange 2000-meter topper klarer vi??

  Liker du å gå lange turer flere dager på rad? Liker du å bestige noen av de høyeste toppene i landet? Trives du i lag med likesinnede turfolk? Unn deg en særdeles aktiv ferie denne uka! Bli med oss på 2000meter uke. Vi legger opp til tre gode turdager til 2000-metertopper i Jotunheimen samt en 4. turdag som kan benyttes som hviledag eller bli med oss på en fin fjelltur i Vang.

  Turuka passer for deg som liker å gå og være aktiv, og som trives i høyfjellet. Du bør være i ganske god form og takle turer på 8-9 timer flere dager på rad. Du bør ha litt erfaring med stein og ulendt terreng, men for øvrig trengs ingen toppturerfaring. Vi tar dere trygt med til ulike topper.

  Vær og gruppas ferdigheter vil påvirke valg av turmål, men noen mulige topper vi kan prøve oss på er: Steinflytind/Tjønnholstid, Besshøe, Store Dyrhaugstind og Dyrhaugstraversen, Soleibottind eventuelt med traversen, Stølsmaradalstind, Stølsnostind, Mjølkedalspiggen, Langeskavltind, Uranostind, Galdebergtinden, Slettmarkpiggen, Snøholstind, Eggen, Austre Leirungstind, Nørdre Kalvehølotind, Munken/Kalvehøgda.

  Pris kr. 4.950. Prisen inkluderer fellesturer, fire overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Minimum 4. Maksimum 10 deltakere.


 • 2.-4. august. #2413 – Store Austanbotntinden (middels til krevende) Fulltegnet 🙁 Tar imot ventelisteplasser.
  Tursamling med fellestur til Store Austanbotntinden om vær og føre tillater det. Store Austanbotntinden er en av de virkelige flotte alpine toppene i Jotunheimen, en turopplevelse med spektakulære utsyn, sugende avgrunner og spennende og fin klyving. I tillegg til den turen legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best på Store Austanbotntinden.

  Pris 3.450 kr. Prisen inkluderer fellesturer, to overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.
  Dette er en krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform. Påkrevet utstyr er sele og hjelm. Dette kan leies/lånes om man ikke har selv.

  Minimum 2. Maksimum 8 deltakere.

  PS! Ved dårlig vær eller føre som gjør det uforsvarlig å gjennomføre turen, tilbyr vi alternativt turopplegg. Vi gjør også oppmerksom på at vi tilbyr to dager til hovedturen. Dette øker statistisk sjansen for at vi når målet i forhold til å booke med et ordinært guidefirma, hvor man er prisgitt én eneste dato.


 • 30. august-1. september. #2416 – Stølsnostind og Falketind (middels til krevende) Fulltegnet. Tar i mot ventelisteplasser.
  Tursamling med fellestur til Falketind og Stølsnostinden, om vær og føre tillater det. Falketind er beskrevet under Falketindsamlingene. Stølsnostinden er en flott og spennende bonustopp som på mange måter kan oppvise en enda mer imponerende utsikt enn Falketind. Slingsby omtalte på et tidspunkt Stølsnostinden som sin favoritt-topp
  I tillegg til hovedturen, legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for Falketind og Stølsnostinden. Dette er en middels til krevende fjelltur som går i bratt og til dels luftig terreng, men selve klatringen må betegnes som enkel under gode forhold.

  Pris 3.100 kr. Prisen inkluderer fellesturer, to overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Dette er en krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform. Påkrevet utstyr er stegjern, isøks, sele og hjelm. Dette kan leies/lånes om man ikke har selv.

  Minimum 2. Maksimum 8 deltakere.

  PS! Ved dårlig vær eller føre som gjør det uforsvarlig å gjennomføre turen, tilbyr vi alternativt turopplegg. Vi gjør også oppmerksom på at vi tilbyr to dager til hovedturen. Dette øker statistisk sjansen for at vi når målet i forhold til å booke med et ordinært guidefirma, hvor man er prisgitt én eneste dato.


 • 12.-15. september. #2418 – Langhelg med bl.a. Uranostindtur (middels) Ledige plasser 🙂
  Denne langhelga kombinerer vi flotte fjell- og toppturer i Jotunheimens sørlige forgård med bre- og topptur til Uranostinden via Uranosbreen. Dette er en middels krevende fjelltur som kombinerer bre- og topptur til en av Jotunheimens virkelig flotte tinder. Selve toppeggen er smal og luftig, og breen kan være glatt og isete. Videre er dette en nokså lang, men for øvrig rimelig grei fjelltur. Utover at du er litt tur- og fjellvant, er det ingen spesielle krav til turen.

  Påkrevet utstyr er stegjern (kan leies for kr. 100 om man ikke har). Sele er anbefalt, men ikke et krav. De andre to dagene går vi flotte turer i Vangsfjella, og skulle været vise seg fra sin aller beste side, er det ikke utenkelig at vi tar enda en tur opp til Jotunheimen i tillegg til Uranostindturen.

  Pris 3.100 kr. Prisen inkluderer fellesturer, tre overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Minimum 4. Maksimum 12 deltakere.

  PS! Vi gjør også oppmerksom på at vi tilbyr tre dager til hovedturen. Dette øker statistisk sjansen for at vi når målet i forhold til å booke med et ordinært guidefirma, hvor man vanligvis er prisgitt én eneste dato.


 • 19.-22. september. #2419 – Høstsamling med 2000m-tur. (Middels krevende) Få plasser igjen
  Magiske dager i det vakre høstfjellet. Vi får fjellturer etter vær og vind. Plutselig kan vi stå på toppen av Slettmarkpiggen (2164 moh) eller Stølsmaradalstinden (2026 moh), men vi kan like gjerne vandre langs vakre fosser og i fargesprakende daler. Kanskje blir det høstbad i den vakre fjellsjøen Helin eller badstue etter hustrig tur i kuling og regn? Kanskje drar vi ut og fyrer bål om kvelden?

  Pris: 3.200 kr. Prisen inkluderer fellesturer, tre overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Minimum 4. Maksimum 12 deltakere.


 • 25.-27. oktober. #2420 – Lange turer i høstfjellet. Kan hende med 2000m tur. (Krevende) Ledige plasser 🙂
  For deg som liker litt lengre turer inn mot den absolutte lavsesongen. Mulige turmål er 2000m-topper ved Valdresflya, tinder ved Tyin eller i Hurrungane, lange fjellturer rundt Suletinden, Ranastongi etc. Lange turer avsluttes med god mat, dusj og ev. badstu.

  Pris kr. 2.700. Prisen inkluderer fellesturer, to overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Denne samlinga forutsetter at du er i brukbar turform og noe fjellvant. Du må påregne turer opp mot 8 timer.

  Minimum 4. Maksismum 12 deltakere.


 • 13.-15. desember #2421 – Rando-/skisamling i desember (middels krevende) Få ledige plasser.
  Dette er en favoritt-samling som vi nå har arrangert 7 år på rad tidligere. Ta deg en liten pause fra julestria. Kom deg opp fra de mørke dalene, og opp til det vakre desemberlyset blant kritthvite fjell. Få luftet skiene og kanskje satt sesongens første svinger?

  Vær og føre setter litt premisser for denne helga, men vi har alltid fått til skiturer ved hver eneste førjulssamling tidligere. Vi regner med at det også lar seg gjøre i år. Det blir også tradisjonen tro julegrøt med en rekke mandler og premier, quiz og andre aktiviteter. Gå ikke glipp av denne helga!

  Pris: 2.700 kr. Prisen inkluderer fellesturer, to overnattinger på komfortabel og ny storhytte samt alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker.

  Minimum 4 og maksimum 10 deltakere.


 • Vi håper du finner noe av interesse i vårt program for 2024.Vi kan også tilby team-building, avdelingsturer, firmaopplegg eller private lukkede grupper. For 2024 har vi ikke kapasitet, men om man er ute i god tid med sin forespørsel har vi ledig kapasitet i 2025.

  Ta kontakt pr. SMS eller epost om du har spørsmål i den forbindelse.


 

Booking og spørsmål:

Påmelding kan gjøres ved å sende epost til glittertind@glittertindforlag.no eller SMS til 47907848.


Stedet:

Sentralt i Vang, den fineste delen av Valdres, ikke så langt fra vannskillet. Sistnevnte gjør at man mange ganger kan velge å dra på tur til sola, siden gråvær i vest ofte gir finvær i øst og omvendt. I tillegg til fantastiske turmuligheter i storslåtte fjellandskap i nærområdet, er det korte dagsturavstander til Øst-Jotunheimen, Sør-Jotunheimen, Vest-Jotunheimen og deler av indre Sogn.

Basen er moderne storhytte bygget i 2022.

Noen glimt fra turer i området:

0

Oversikt over samlinger vi har gjennomført i 2022 og 2023:

 • 17.-19. juni: Fottur i fjellet. Vang / Jotunheimen. Fine toppturer ved inngangen til sommeren. For alle. Min. 4 / Maks. 14 deltakere. Basispris: 1900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 1.-4. juli: Sommersamling Store Austanbotntind. Middels-krevende. Fjellturer. Dersom vær og føre tillater det er målet Store
  Austanbotntinden en av dagene. Min. 4 / Maks. 6 deltakere. Basispris: 2900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂
 • 8.-10. juli: Sommersamling. Flotte fjellturer i Valdres og Jotunheimen. For alle. Min. 4 / Maks. 12 deltakere. Basispris: 1900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 29.juli-1. august.: Sommersamling Uranostinden. Middels-krevende. Fjellturer. Dersom vær og føre tillater det er målet Uranostinden en av dagene. Min. 4 / Maks. 6 deltakere. Basispris: 2900 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 12.-14. august: Sommersamling m. Falketind. En dag med nydelig fjelltur i fantastiske Vang og om været er noenlunde på vår side, en da mot spektakulære Falketind via Morka-Koldedalen. Krevende tur med innslag av bre. For alle. Min. 4 / Maks. 8 deltakere. Basispris: 2000 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

  19.-21. august: Fjellsportsamling Falketind. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂


 • 9.-11. september: Toppturer i høstfjellet. Hjelledalstinden, Eggen (2045)/Bukkehåmåren/Skutshorn/Høstfarger i Utladalen er noen av turmålene. Vi legger opp turene litt etter været. Men uansett får vi fine turer i hyggelig lag, med masse frisk luft og forhåpentligvis nye gode minner.
  For alle. Min. 4 / Maks. 12 deltakere. Basispris: 2100 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂
 • 27.-30. oktober: Lange fjellturer i høstfjellet. For deg som liker litt lengre turer. Mulige turmål er 2000m-topper ved Valdresflya, tinder ved Tyin, lange fjellturer rundt Suletinden, Ranastongi etc.
  Lange turer avsluttes med god mat, dusj og ev. badstu.
  Inkluderer overnatting, fellesturer og fullpensjon.
  Middels-krevende. Min. 2 / Maks. 8 deltakere. Basispris: 2500 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 9.-11. desember: Peakbook tur(jule)bord.
  Opp til fjells til det fine desemberlyset og snøen og kanskje de første skiturene? For alle. Min. 4 / Maks 12 deltakere. Basispris: 2300 pr. pers. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 16.-18. desember: Randone og skiturer på den første førjulssnøen.
  Opplev de første skiturene, kanskje i magisk desemberlys. Finnes det bra snø, finner vi den.
  Egnet for alle. Min. 2 / Maks 6 deltakere. Basispris: 2300 pr. pers. (2500 i enkeltrom) med fullpensjon, to overnattinger og skiturer.  Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 16.-19. februar: Randone/Topptursamling (enkel/middels) #2301

  Bli med på fantastiske toppturer i fjellene i Vang og Lærdal, på dørstokken til Jotunheimen. Fra Mugnetind i øst til Berdalseken i vest, er det tallrike flotte skitoppturer. Vi velger turmål etter vær og snøforhold. Turene er egnet for ulike ferdighetsnivå og må kunne karakteriseres som nybegynnervennlige.Turdagene avsluttes med god mat i fellesskap.Pris: 2500 kr. (fredag-søndag) / 2950 kr. (torsdag-søndag). Prisen inkluderer fellesturer, overnatting og alle måltider så vel som all alkoholfri drikke.Minimum 3. Maksimum 6 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 2.-5. mars: Randone/Topptursamling (enkel/middels) #2302
  Bli med på fantastiske toppturer i fjellene i Vang og Lærdal, på dørstokken til Jotunheimen. Fra Mugnetind i øst til Berdalseken i vest, er det tallrike flotte skitoppturer. Vi velger turmål etter vær og snøforhold. Turene er egnet for ulike ferdighetsnivå og må kunne karakteriseres som nybegynnervennlige.Turdagene avsluttes med god mat i fellesskap.Pris: 2500 kr. (fredag-søndag) / 2950 kr. (torsdag-søndag). Prisen inkluderer fellesturer, overnatting og alle måltider så vel som all alkoholfri drikke.Minimum 3. Maksimum 6 deltakere.
 • Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 •  16.-19. mars: Randone/Topptursamling (middels/krevende) #2303
  Bli med på fantastiske toppturer i fjellene i Vang og Lærdal, på dørstokken til Jotunheimen. Fra Mugnetind i øst til Berdalseken i vest, er det tallrike flotte skitoppturer. Vi velger turmål etter vær og snøforhold. Turene er egnet de som har gått/stått litt på ski før og har litt erfaring med toppturer. Hvis været tillater det, går vi litt lengre turer til litt høyere topper.Turdagene avsluttes med god mat i fellesskap.Pris: 2500 kr. (fredag-søndag) / 2950 kr. (torsdag-søndag). Prisen inkluderer fellesturer, overnatting og alle måltider så vel som all alkoholfri drikke.Minimum 3. Maksimum 8 deltakere.
 • Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 •  31.mars-3.april Ski-/topptursamling påske (middels) #2304
  Palmehelg med toppturer. Vi kombinerer flotte toppturer med grilling i solveggen etterpå. Ved godvær blir det minst en topptur over 2000 meter. Vi forsøker å finne den fineste snøen og det beste været.Turene kan være litt over middels lange, men dagene er lange og vi legger opp til turer de aller fleste, også de med litt begrenset erfaring kan klare.Pris: 3200 kr (fredag-mandag). Prisen inkluderer fellesturer, overnatting og alle måltider så vel som all alkoholfri drikke.Minimum 3. Maksimum 10 deltakere.
 • Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 •  NY: 13.-16. april: Skarvflyløyfttinden SØ1. Alpin føringstur (svært krevende) #2305
  Denne helga er hovedmålet en bestigning av den alpine sekundærtoppen Skarvflyløyfttinden SØ1, en liten utfordring for mange toppsamlere. Dersom vær og skredfare tillater det, tar vi oss inn i det mektige alpine terrenget rundt Skarvflyløyfttinden og tar oss opp ryggen fra sørøst opp til den lite besøkte og eiendommelige bortgjemte tinden.
  Det vil også være anledning til å bestige Skarvflyløyfttinden SØ2 og SØ3. Kanskje har vi tid og overskudd til å ta med oss fantastisk flotte Austre Leiruingstinden.
  Ruta går opp Skarvflyløyftbreen, men skredvurderinger kan gjøre det aktuelt å føle ryggen lenger mot sør opp til brebassenget.
  Selve bestigningen vil normalt være en kombinasjon av bratt snø og alpin kombinasjonsklyving. Vi sikrer. Stegjern og isøks vil være nødvendig. Aktuelle toppdager er fredag, lørdag eller søndag. Vi velger den med best vær, men alt annet likt, er lørdag foretrukket dag for toppstøtet.
  I tillegg legger vi opp til en felles skitopptur til i løpet av helga.Dersom du ønsker å dele rom med kjæreste, samboer, venn-/venninne eller annet som ikke skal være med på selve toppstøtet, er prisen for dit reisefølge kr. 1.250.-Pris: 4.950.- pr. person. Prisen inkluderer 2 eller 3 overnattinger i enkeltrom. Ferdig oppredd seng. Alle måltider og drikke (ekskl. ev. alkohol) gjennom helgen. 1 felles ski-/randotur, samt en guidet tur til Skarvflyløyfttinden SØ1, inkludert personlig utstyr som hjelm, sele, stegjern og isøks, dersom det er behov for det.
 • Minimum  2. Maksimum 4 deltakere.
 • Fulltegnet  <<>>

 •  28.april-1. mai: Ski-/topptursamling (middels) #2306
  >>> AVLYST <<<
  Langhelg med toppturer. Vi er nå inne i den potensielt fineste tiden. vi satser på 1-2 turer opp til Jotunheimen, mest aktuelt er turer i Hurrungane og Gjendealpene. Det blir også minst en tur til de flotte skitoppene på Tyin/Filefjell.Turene kan være litt over middels lange, men dagene er lange og vi legger opp til turer de aller fleste, også de med litt begrenset erfaring kan klare.Pris: 2950 kr (torsdag-søndag). Prisen inkluderer fellesturer, overnatting og alle måltider så vel som all alkoholfri drikke.Minimum 3. Maksimum 8 deltakere.
 • AVLYST

 •  4.-7. mai: Ski-/topptursamling (middels/krevende) #2307
  Langhelg med toppturer. Vi er nå inne i den potensielt fineste tiden. vi satser på 1-2 turer opp til Jotunheimen, mest aktuelt er turer i Hurrungane og Gjendealpene. Det blir også minst en tur til de flotte skitoppene på Tyin/Filefjell. Er det knallvær, kan det være aktuelt å reise helt til Sognefjellet.Turene vil i utgangspunktet være litt over middels lange. På disse turene er det en fordel om man har litt erfaring med skitoppturer fra før av.Pris: 2500 kr (fredag-søndag). 2950 kr. (torsdag/søndag) Prisen inkluderer fellesturer, overnatting og alle måltider så vel som all alkoholfri drikke.Minimum 3. Maksimum 10 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 16.-18. juli. Uranostindtraversen midtuke (krevende) #2309
  Tursamling med guidet tur over Uranostindtraversen som hovedmål. I tilleg legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding. Litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for selve traversen.
  Pris 4.500 kr. Prisen inkluderer to overnattinger i enkeltrom, all mat og drikke utenom eventuelle alkoholholdige drikker, guidet tur over Uranostindtraversen samt felles fjelltur i Vangsfjella.
  Dette er en krevende tur som forutsetter at man er i brukbar form og er fjellvant.
  Påkrevet utstyr er sele, hjelm og stegjern. Dette kan lånes om man ikke har selv. Ønsker du å ha med deg noen som ikke deltar på selve turen over Uranostraversen, er det mulig til en pris av 1.250 kr.
  Minimum 2, maksimum 4 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 18.-20. juli Sagitraversen midtuke (krevende) #2310

  Tursamling med guidet tur over Sagitraversen som hovedmål. Sagitraversen er en lite kjent alpin rygg med luftig / utsatt klyveklatring grad 2-3.
  I tillegg legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrundind. Litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for selve traversen.
  Pris 4.500 kr. Prisen inkluderer to overnattinger i enkeltrom, all mat og drikke utenom eventuelle alkoholholdige drikker, guidet tur over Sagi samt felles fjelltur i Vangsfjella.
  Dette er en krevende tur som forutsetter at man er i brukbar form og er fjellvant.
  Påkrevet utstyr er sele, hjelm og stegjern. Dette kan lånes om man ikke har selv. Ønsker du å ha med deg noen som ikke deltar på selve turen over Sagitraversen, er det mulig til en pris av 1.250 kr.
  Minimum 2, maksimum 4 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 21.-23. juli Store Austanbotntindsamling (krevende) #2311

  Tursamling med fellestur til Store Austanbotntinden om vær og føre tillater det. Store Austanbotntinden er en av de virkelige flotte alpine toppene i Jotunheimen, en turopplevelse med spektakulære utsyn, sugende avgrunner og spennende og fin klyving.
  I tillegg til den turen legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best på Store Austanbotntinden.
  Pris 3.300 kr. Prisen inkluderer to overnattinger, alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker, fellesturer, inkludert fellestur til Store Austanbotntinden.
  Dette er en krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform.
  Påkrevet utstyr er sele og hjelm. Dette kan lånes om man ikke har selv.
  Minimum 2. Maksimum 6 deltakere. Avlyst

 • 27.-30. juli. Falketindsamling (middels til krevende) #2312

  Tursamling med fellestur til Falketind via Pionérruta, om vær og føre tillater det. Falketind via Pionérruta er en klassisk og vakker fjelltur som kombinerer bretur, klyveklatring og storslått estetikk. I forhold til alt turen har å by på, er den forholdsvis snill med tanke på høydeforskjell og turlengde. Men trenger mao. ikke å være i superform for å komme opp på denne tinden.
  I tillegg til hovedturen, legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for Falketind.
  Dette er en middels til krevene fjelltur som går i bratt og til dels luftig terreng, men selve klatringen må betegnes som enkel under gode forhold.
  Pris 2.950 kr. Prisen inkluderer to overnattinger (28.-30. juli), alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker, fellesturer, inkludert fellestur til Falketind via Pionérruta. Det er mulig å komme en dag før (27. juli) og bli med på en “oppvarmingstur” fredag 28. juli. Prisen blir da 3.500 kr.
  Dette er en krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform.
  Påkrevet utstyr er stegjern, isøks, sele og hjelm. Dette kan lånes om man ikke har selv.
  Minimum 2. Maksimum 6 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 31.juli-2. august. Store Austanbotntinden midtuke (krevende) #2313

  Tursamling med fellestur til Store Austanbotntinden om vær og føre tillater det. Store Austanbotntinden er en av de virkelige flotte alpine toppene i Jotunheimen, en turopplevelse med spektakulære utsyn, sugende avgrunner og spennende og fin klyving.
  I tillegg til den turen legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best på Store Austanbotntinden.
  Pris 3.300 kr. Prisen inkluderer to overnattinger, alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker, fellesturer, inkludert fellestur til Store Austanbotntinden.
  Dette er en krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform.
  Påkrevet utstyr er sele og hjelm. Dette kan lånes om man ikke har selv.
  Minimum 2. Maksimum 6 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 4.-6. august. Falketindsamling (middels til krevende) #2314

  Tursamling med fellestur til Falketind via Pionérruta, om vær og føre tillater det. Falketind via Pionérruta er en klassisk og vakker fjelltur som kombinerer bretur, klyveklatring og storslått estetikk. I forhold til alt turen har å by på, er den forholdsvis snill med tanke på høydeforskjell og turlengde. Men trenger mao. ikke å være i superform for å komme opp på denne tinden.
  I tillegg til hovedturen, legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for Falketind.
  Dette er en middels til krevene fjelltur som går i bratt og til dels luftig terreng, men selve klatringen må betegnes som enkel under gode forhold.
  Pris 2.950 kr. Prisen inkluderer to overnattinger, alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker, fellesturer, inkludert fellestur til Falketind via Pionérruta.
  Dette er en krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform.
  Påkrevet utstyr er stegjern, isøks, sele og hjelm. Dette kan lånes om man ikke har selv.
  Minimum 2. Maksimum 6 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂

 • 11.-14. august. Falketind + Stølsnostinden (krevende) #2315

  Tursamling med fellestur til Falketind og Stølsnostinden, om vær og føre tillater det. Falketind er beskrevet under Falketindsamlingene. Stølsnostinden er en flott og spennende bonustopp som på mange måter kan oppvise en enda mer imponerende utsikt enn Falketind. Slingsby omtalte på et tidspunkt Stølsnostinden som sin favoritt-topp
  I tillegg til hovedturen, legger vi opp til en fin fjelltur i Vangsfjella, enten som oppvarming eller avrunding, litt avhengig av hvilken dag som egner seg best for Falketind og Stølsnostinden.
  Dette er en middels til krevene fjelltur som går i bratt og til dels luftig terreng, men selve klatringen må betegnes som enkel under gode forhold.
  Pris 3.250 kr. Prisen inkluderer tre overnattinger, alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker, fellesturer, inkludert fellestur til Falketind og Stølsnostinden.
  Dette er en krevende fjelltur som forutsetter at man er litt fjellvant og har grei normalform.
  Påkrevet utstyr er stegjern, isøks, sele og hjelm. Dette kan lånes om man ikke har selv.
  Minimum 2. Maksimum 6 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere.

 • 31.-august-3. september Langhelg med Uranostindbestigning (middels krevende) #2316

  Denne langhelga kombinerer vi flotte fjell- og toppturer i Jotunheimens sørlige forgård med bre- og topptur til Uranostinden via Uranosbreen.
  Dette er en middels krevende fjelltur som kombinerer bre- og topptur til en av Jotunheimens virkelig flotte tinder.
  Selve toppeggen er smal og luftig, og breen kan være glatt og isete. Videre er dette en nokså lang, men for øvrig rimelig grei fjelltur. Utover at du er litt tur- og fjellvant, er det ingen spesielle krav til turen.
  Påkrevet utstyr er stegjern (kan leies for kr. 100 om man ikke har). Sele er anbefalt, men ikke et krav.
  Pris 2.900 kr. Prisen inkluderer tre overnattinger, alle måltider med drikke, utenom eventuelle alkoholholdige drikker, fellesturer, inkludert fellestur til Uranostinden.
  Minimum 4. Maksimum 12 deltakere. Gjennomført med fornøyde deltakere

 • 22.-24. september. Høstsamling / topptur #2318
  Magiske dager i vakre høstfjellet. Fjellturer etter vær og vind. Plutselig kan vi stå på toppen av Slettmarkpiggen (2164 moh) eller Mugnetinden (1740 moh), men vi kan like gjerne vandre langs vakre fosser og i fargesprakende daler. Kanskje blir det høstbad i den vakre fjellsjøen Helin eller badstue etter hustrig tur i kuling og regn? Kanskje drar vi ut og fyrer bål om kvelden?
  Pris: 2.500 kr. Prisen inkluderer to overnattinger, alle måltider med drikke (uten om eventuelle alkoholholdige drikker) og felles fjell- og toppturer og andre aktiviteter. Helga kan forlenges fra torsdag med ekstra fjelltur fredag, totalt tre overnattinger med mat og drikke. Prisen er da 3.000 kr.
  Minimum 4. Maksimum 12 deltakere.
  Gjennomført med fornøyde deltakere

 • 29. september-1. oktober. Yoga og Fjell. #2319
  Lyst å prøve yoga, gjort litt yoga før eller bare elsker kombo flott natur og yoga?
  Vi legger opp til gode øvelser som forbereder kroppen for tur fredag og myk velgjørende yoga de andre dagene. Vi tilfører musklene masse frisk oksygen med pusteøvelser og hviler med yoga Nidra (yogisk søvn) til slutt. Øvelsene tilpasses deltagerne slik at alle får glede av det. I tillegg legger vi opp til flotte turer i fjellene i området. Turmål tilpasses vær og forhold, planen er langtur på ca. 5 timer lørdag og en litt kortere tur på rundt 3 timer søndag.
  Pris 3.100 kr. Dette inkluderer to overnattinger, alle måltider og drikke (utenom ev. alkoholholdige drikker), yogaøkter med yogainstruktør og felles fjellturer. PS! Ta med egen yogamatte. Har du ikke egen matte, gi beskjed, så kan vi se hva vi kan få til.
  Vi lager mat, dekker til bords og rydder i fellessskap Muligheter for badstue. Minimum 4 Maksimum 10 deltakere.
  Gjennomført med fornøyde deltakere


 • 3.-5. november. Fjellturer på senhøsten. #2320 Gjennomført med fornøyde deltakere.
  Vi setter opp en ekstra tursamling i den absolutte, men akk så unvervurderte lavsesongen. Sprit opp den mørke høsttiden med en utflukt til høyfjellet. Er vi heldige får vi oppleve gnistrende klar høstluft. Hvite fjell og dypblå innsjøer og rustrøde daler.
  Vi går toppturer etter vær og en kveld kryder vi med båltur i skogen. Opplev roen ved å sitte innmed en furustamme og nyte det flakkende lyset fra et livlig høstbål.
  Vi har veldig stor tro på at dette kan bli et lyspunkt i høstmørket.
  Minimum 4 og maksimum 12 deltakere. Middels krevende. Pris: 2.500 kr. som inkluderer fellesturer, all mat og drikke samt komfortabel overnatting.


 • 8.-10. desember. Førjulstreff / Peakbook jule(tur)bord. #2321 Gjennomført med fornøyde deltakere 🙂
  Dette er en favoritt-samling som vi nå har arrangert 6 år på rad tidligere. Ta deg en liten pause fra julestria. Kom deg opp fra de mørke dalene, og opp til det vakre desemberlyset blant kritthvite fjell. Få luftet skiene og kanskje satt sesongens første svinger?
  Vær og føre setter litt premisser for denne helga, men vi har alltid fått til skiturer ved hver eneste førjulssamling tidligere. Vi regner med at det også lar seg gjøre i år 🙂
  Gå ikke glipp av denne helga!
  Minimum 4 og maksimum 12 deltakere. Middels krevende. Pris: 2.500 kr. som inkluderer fellesturer, all mat og drikke samt komfortabel overnatting.
 • 22.-25. februar. #2401 – Privat / lukkket samling randone Gjennomført med fornøyde deltakere.

  1.-3. mars. #2402 – Lukket samling Storebrand Fjellsport
  Gjennomført med fornøyde deltakere


Priser:

Basispris er oppgitt i forbindelse med hvert arrangement. Dette inkluderer opphold og all mat og drikke (eks. alkoholholdige drikker). Det blir også tilrettelagt for fellestur hver dag, og i noen grad også andre aktiviteter.

Rabatter

Ta med en eller flere venner. Tar du med en person som ikke tidligere har vært med oss på samling, får du 15% “ververabatt” pr. ny deltaker.

Tillegg

#Sengetøy m.m.

I utgangspunktet er sengene uoppredd med dyne og pute, og man tar med eget sengetøy. Dersom man ønsker det kan vi tilby oppredd seng, håndkle- / badekåpepakke mot et tillegg. Dette bestilles helst i forkant.

#Enerom

Enerom kan enkelte ganger være mulig å få mot et tillegg. Ta i så fall kontakt.

Generelle vilkår

Samlingene er i utgangspunktet sosiale fjelltreff hvor deltakerne står fritt til å gå de turene de ønsker. Arrangør stiller lokaler, organisere det praktiske og ordner innkjøp av mat og oppsett av meny. I tillegg legger arrangør opp til en fellestur pr. dag. Men deltakerne kan velge å bruke dagene på annet vis om de foretrekker det.
 
Det er ingen form for fjellføring eller guiding inkludert, med mindre annet er spesifisert. På tur fungerer gruppene som en privat turgjeng, men i praksis hjelper og støtter man hverandre slik at alle får en så god turopplevelse som mulig. Rent formelt er deltakerne ansvarlig for seg selv, og det forutsettes at deltakerne har tilstrekkelige evner og fysikk til å gjennomføre turene på en trygg måte, og å kjenne sine begrensninger.
 
Betaling: Basisprisen forfaller 1 mnd. før arrangementene, eller ved påmelding dersom påmelding skjer senere enn dette. Basisprisen refunderes i sin helhet dersom vi må avlyse arrangementet. For øvrig refunderes det ikke med mindre noen andre trer inn og overtar plassen. Eventuelle tilvalg (ekstradager osv.) betales ved ankomst.

Påmelding / mer informasjon

Send epost til glittertind@glittertindforlag.no for påmelding eller mer informasjon. Påmelding kan også gjøres på SMS til 47907848.

Velkommen til supetrivelige, sosiale fjellsamlinger i fantastisk vakre Vang og Jotunheimen.